Tryffeliperunasalaatti - Reseptit | HS.fi

Tryffeliperunasalaatti

Savustettu siika ja tryffeliöljyllä maustettu varhaisperunasalaatti maistuvat yhdessä taivaalliselta.

23.5.2019 2:00

6 annosta

valmistusaika 20 min

  • 1 kg

    keitettyjä varhaisperunoita

  • 5 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    omenaviinietikkaa

  • 1 rkl

    tryffeliöljyä

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 prk (280 g)

    grillattuja artisokansydämiä

  • 2 dl

    isoja kapriksia

  • 1 ps (80 g)

    pieniä babypinaatinlehtiä

  • 1

    ruukku lehtipersiljaa

  • 1

    savusiika

Paloittele keitetyt varhaisperunat. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, tryffeliöljy, sokeri ja suola kulhossa. Lisää perunat. Nosta artisokansydämet liemestä ja lisää perunoiden joukkoon. Lisää kaprikset. Huuhtele pinaatinlehdet ja lisää perunoiden joukkoon. Hienonna joukkoon persilja.

Levitä perunasalaatti vadille. Poista savusiiasta nahka ja ruodot. Revi siiasta paloja salaatin joukkoon.

Resepti: Suvi Rüster

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat