Nopea kimchi-possuwokki

Kaupan valmis chilillä ja inkiväärillä maustettu hapankaali-kimchi riittää antamaan sopivasti potkua possuwokkiin. Paista hapankaalia pannulla vain hetki, jotta rakenne jää rouskuvaksi.

12.9.2019 15:34

4 annosta

valmistusaika 20 min

  • 350 g

    porsaanfileesuikaleita

  • 100 g

    munanuudeleita

  • 1 pss (70 g)

    pinaattia

  • 2 rkl

    rypsiöljyä

  • ¾ tl

    suolaa

  • 1 rs (300 g)

    hapankaali-kimchiä

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 1

    limetin mehu

  • 1 dl

    suolapähkinöitä

  • 1 rkl

    seesaminsiemenöljyä

  • 1

    ruukku korianteria

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistusta.

Keitä munanuudelit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, ja valuta lävikössä. Huuhtele pinaatinlehdet.

Ruskista lihasuikaleet öljytilkassa wokkipannulla. Mausta suolalla. Lisää pannulle hapankaali-kimchi liemineen, munanuudelit ja pinaatit. Mausta hunajalla ja limettimehulla. Paista sekoitellen viitisen minuuttia.

Lisää lopuksi suolapähkinät ja seesaminsiemenöljy. Hienonna päälle korianteria.

Resepti: Suvi Rüster

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat