Reseptit    |   Resepti

Tyrnilohipastrami

Sinapin- ja seesaminsiemenillä kuorrutettu, hyvässä suolassa graavattu lohi paistetaan pikaisesti pannulla, jolloin siementen aromit tulevat voimakkaammin esille. Halutessasi voit jättää pinnan paistamatta – tyrnillä ja rosmariinilla graavattu lohi maistuu sellaisenaankin mahtavalta.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat