Yhden astian vegaaninen pestomakaronilaatikko

Tämän helpommaksi ei makaronilaatikon tekeminen muutu. Kaikki aineet sekoitetaan yhdessä vuoassa, eikä makaronejakaan tarvitse erikseen keittää.

2.1.2020 2:00

4 annosta

valmistusaika 1 h

  • 2

    lehtikaalin lehteä

  • 250 g

    härkistä tai nyhtökauraa

  • 1 prk (130 g)

    vegaanista vihreää pestoa

  • 400 g

    tummia makaroneja

  • 1

    kasvisliemikuutio

  • 6 dl

    kiehuvaa vettä

  • 2 dl

    kaurakermaa

  • ketsuppia tarjoiluun

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Poista lehtikaaleista paksut lehtiruodit ja silppua lehdet hienoksi.

Sekoita uunivuoassa yhteen pesto ja härkis. Sekoita kuivat makaronit ja lehtikaalisilppu vuokaan.

Sulata kasvisliemikuutio kiehuvan veden joukkoon ja kaada liemi vuokaan. Valuta päälle kaurakerma.

Paista laatikkoa noin 50 minuuttia uunin alatasolla.

Syö makaronilaatikko ketsupin kanssa.

Resepti: Elina Innanen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat