4 annosta
valmistusaika 1 h
500 g
bataattia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 tlk (230 g)
kikherneitä
100 g
pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
400 ml
kookosmaitoa
2 rkl
intialaista currytahnaa
1 rkl
kasvisfondia
1 rkl
curryjauhetta
¼ tl
suolaa
½
limetin mehu
tuoretta korianteria
maidotonta naan-leipää tai basmatiriisiä tarjoiluun
■ Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja silppua sipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele ja valuta kikherneet.
■ Levitä bataatit, sipulit, kikherneet ja pakastepavut uunivuokaan.
■ Sekoita yhteen kookosmaito, currytahna, kasvisfondi, curryjauhe ja suola. Kaada seos vuokaan kasvisten päälle.
■ Paista uunissa noin 40 minuuttia välillä sekoitellen. Jos pinta uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla.
■ Silppua tuoretta korianteria vuoan pinnalle ennen tarjoilua.
■ Syö curry leivän tai riisin kanssa.
Resepti: Elina Innanen