Reseptit    |   Reseptit

Kaurajyvä-kasvisraastepihvit ja valkopaputahna

Esikypsennetyt kauranjyvät pysyvät keitettäessä irtonaisina ja tuntuvat suussa mukavan napakoina. Jyvät rikastavat kasvisraastepihvien kuitupitoisuutta ja tekevät niistä ruokaisat. Kun tarjoat pihvien kanssa valkopavuista soseutettua, sitruunamehulla ihanan kirpeäksi maustettua tahnaa, lautasella on myös riittävästi proteiinia.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat