Reseptit    |   Resepti

Dalgona-kahvi

Trendikahvin salaisuus on moussemainen kahvivaahto, joka tehdään kolmesta aineesta.

1–2 annosta

valmistusaika 5 min

2 rkl
pikakahvijauhetta
2 rkl
sokeria
2 rkl
kiehuvan kuumaa vettä
2–4 dl
maitoa
(jäitä)

Koristeeksi:

pikakahvijauhetta
 Laita pikakahvijauhe, sokeri ja kuuma vesi kapeahkoon kulhoon. Vatkaa ensin pienellä teholla, jotta pikakahvi liukenee veteen. Lisää sitten vatkausnopeutta. Vatkaa seosta täydellä teholla, kunnes se on kuohkeaa vaahtoa. Tähän menee vatkaimesta riippuen 1–3 minuuttia.

 Kaada maito lasiin tai mukiin. Jos haluat juomasta kylmän, käytä kylmää maitoa ja jäitä. Annostele vaahto maidon päälle lusikalla tai pursota se halutessasi. Ripottele koristeeksi pikakahvijauhetta.

Resepti: Minna Rautio-Pakaste


Ota kaikki irti Hesarista
HS Digillä saat kaikki Hesarin digisisällöt käyttöösi

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää