Reseptit    |   Resepti

Keväinen kukkaiskakku

Kakku kätkee sisäänsä kaksi erilaista pohjaa, tumman ja vaalean, sekä mascarpone-vadelmatäytteen. Kukkaispursotusten kanssa voi käyttää luovuutta. Pinnasta tulee kaunis, kun pursotukset tehdään erilaisilla pursotuspäillä eli tyllilla ja pursotuksen koot vaihtelevat.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat