Reseptit
Feta-pinaattipizza grillistä

4–8 annosta
valmistusaika 20 min
Mausta ranskankerma sitruunankuorella, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
Paista päällystämätöntä pizzaa grillissä 1–2 minuuttia.
Käännä pizzat. Levitä päälle maustettu ranskankerma. Murustele fetajuustoa ja ripottele parmesaania palojen pinnalle.
Jatka paistamista muutama minuutti lisää, kunnes pohja on kypsä.
Viimeistele pinaatilla ja pinjansiemenillä. Valuta halutessasi päälle tilkka oliiviöljyä.
Vinkki: Voit paistaa pizzat myös 225-asteisessa uunissa. Kypsyminen vie noin 10 minuuttia.
Resepti: Sanna Kekäläinen
valmistusaika 20 min
- 1 pkt
- tuorepizzataikinaa (noin 600 g)
Täyte:
- 1 prk (150 g)
- ranskankermaa
- 2 tl
- sitruunankuorta raastettuna
- 1 tl
- sitruunamehua
- ½ tl
- suolaa
- 1/3 tl
- mustapippuria myllystä
- 200 g
- fetajuustoa
- 4 rkl
- parmesaania raastettuna
- 2 dl
- salaattipinaattia
- 3 rkl
- pinjansiemeniä
Mausta ranskankerma sitruunankuorella, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
Paista päällystämätöntä pizzaa grillissä 1–2 minuuttia.
Käännä pizzat. Levitä päälle maustettu ranskankerma. Murustele fetajuustoa ja ripottele parmesaania palojen pinnalle.
Jatka paistamista muutama minuutti lisää, kunnes pohja on kypsä.
Viimeistele pinaatilla ja pinjansiemenillä. Valuta halutessasi päälle tilkka oliiviöljyä.
Vinkki: Voit paistaa pizzat myös 225-asteisessa uunissa. Kypsyminen vie noin 10 minuuttia.
Resepti: Sanna Kekäläinen
Osaston luetuimmat
Kommentit