Reseptit    |   Resepti

Feta-pinaattipizza grillistä

Tämä pizza lainaa makumaailmansa iki-ihanasta feta-pinaattipiiraasta. Pizza bianco valmistuu nopeasti grillissä valmistaikinasta.

4–8 annosta

valmistusaika 20 min

1 pkt
tuorepizzataikinaa (noin 600 g)

  Täyte:

1 prk (150 g)
ranskankermaa
2 tl
sitruunankuorta raastettuna
1 tl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria myllystä
200 g
fetajuustoa
4 rkl
parmesaania raastettuna
2 dl
salaattipinaattia
3 rkl
pinjansiemeniä
 Kauli pizzataikina leivinpaperin päälle ohueksi, uunipellin kokoiseksi levyksi. Leikkaa pienemmiksi paloiksi.

 Mausta ranskankerma sitruunankuorella, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.

 Paista päällystämätöntä pizzaa grillissä 1–2 minuuttia.

 Käännä pizzat. Levitä päälle maustettu ranskankerma. Murustele fetajuustoa ja ripottele parmesaania palojen pinnalle.

 Jatka paistamista muutama minuutti lisää, kunnes pohja on kypsä.

 Viimeistele pinaatilla ja pinjansiemenillä. Valuta halutessasi päälle tilkka oliiviöljyä.

 

Vinkki: Voit paistaa pizzat myös 225-asteisessa uunissa. Kypsyminen vie noin 10 minuuttia.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat