Reseptit    |   Resepti

Vadelmakolmiot

Herkulliset vadelmakolmiot syntyvät nopeasti. Sisäänsä ne saavat vadelma-tuorejuustotäytettä.

10 kpl

valmistusaika 30 min

1 pkt (500 g)
voitaikinalevyjä

  Täyte:

2 dl
vadelmia (tuoreita tai pakaste)
150 g
maustamatonta tuorejuustoa
1
keltuainen
1 tl
maissitärkkelystä (Maizena)
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

  Voiteluun:

1
kananmuna
 Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.

 Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi ja kaulitse niitä hivenen ohuemmiksi.

 Sekoita tuorejuusto, keltuainen, maissitärkkelys ja sokerit kulhossa tasaiseksi. Voit sekoittaa vadelmat joukkoon tai ripotella ne tuorejuustotäytteen päälle.

 Lusikoi jokaisen taikinaneliön keskelle ruokalusikallinen tuorejuustotäytettä ja asettele päälle vadelmia.

 Voitele taikinaneliöiden reunat ja taita neliöt kolmioiksi. Paina taikinoiden reunat tiiviisti kiinni esimerkiksi haarukan avulla.

 Nosta kolmiot pellille ja voitele ne kauttaaltaan kananmunalla. Leikkaa pieni viilto jokaisen kolmion pintaan tai pistä niihin reikä haarukalla.

 Paista kolmioita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti: Kaisa Johansson

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää