Reseptit    |   Resepti

Tofukokkeli

Tofu on aamiaisella mainiota vaihtelua kananmunalle. Paista tofu mausteiden kera ja lorauta pannulle tilkka kaurakermaa, jotta tofukokkelista tulee ihanan kermainen ja täyteläinen.

4 annosta

15 minuuttia

1
sipuli
1 pkt (250 g)
maustamatonta tofua
1–2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
valkosipulijauhetta
½ tl
kurkumaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 dl
kaurakermaa
1 ruukku
ruohosipulia silputtuna
maalaisleipää tarjoiluun
 Silppua sipuli. Revi tofu käsin muruiksi.

 Kuumenna paistinpannu ja lisää sille öljy ja sipulisilppu. Kuullota, kunnes sipuli alkaa pehmetä. Lisää pannulle sitten tofu ja mausteet. Paista viitisen minuuttia tai kunnes tofu alkaa saada vähän väriä pintaansa. Lisää pannulle vielä kaurakerma ja kuumenna.

 Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli. Tarjoa tofukokkeli maalaisleipäviipaleiden päällä.

Resepti: Elina Innanen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat