Reseptit    |   Resepti

Matjesröra eli ruotsalainen sillitahna

Sillitahna käy hyvin tarjottimelle, jossa on muitakin kala-alkupaloja.

4–6 annosta

valmistusaika 15 min

1 pkt (180 g)
matjessilliä
½
sipuli
½
hapan omena
3 rkl
ruohosipulia
1 prk (120 g)
smetanaa
1 tl
raastettua piparjuurta
2 rkl
mätiä
½ tl
mustapippuria myllystä
 Huuhtaise silli ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena ja kuutioi pieniksi paloiksi.

 Yhdistä ne ruohosipulin, smetanan, piparjuuren ja mädin kanssa. Mausta pippurilla.

 Tarjoa tahna näkkärin, saaristolaisleivän tai perunoiden kanssa.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat