Reseptit
Matjesröra eli ruotsalainen sillitahna

4–6 annosta
valmistusaika 15 min
Yhdistä ne ruohosipulin, smetanan, piparjuuren ja mädin kanssa. Mausta pippurilla.
Tarjoa tahna näkkärin, saaristolaisleivän tai perunoiden kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen
valmistusaika 15 min
- 1 pkt (180 g)
- matjessilliä
- ½
- sipuli
- ½
- hapan omena
- 3 rkl
- ruohosipulia
- 1 prk (120 g)
- smetanaa
- 1 tl
- raastettua piparjuurta
- 2 rkl
- mätiä
- ½ tl
- mustapippuria myllystä
Yhdistä ne ruohosipulin, smetanan, piparjuuren ja mädin kanssa. Mausta pippurilla.
Tarjoa tahna näkkärin, saaristolaisleivän tai perunoiden kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen
Osaston luetuimmat
Kommentit