Reseptit    |   Resepti

Cashewlabneh

Cashewpähkinöistä tehty vegaaninen labneh sopii vaikka juhlien herkkutarjottimelle napostelupalojen seuraan.

4 annosta

valmistusaika 15 min + vetäytymiseen 30 min

2 dl
cashewpähkinöitä
2 + 1 dl
vettä
½
sitruunan mehu
1 rkl
kylmäpuristettua oliiviöljyä
(1 rkl
ravintohiivahiutaleita)
¼ tl
suolaa

  Pinnalle:

1 rkl
kylmäpuristettua oliiviöljyä
1–2 tl
za’atar-mausteseosta
 Mittaa kulhoon 2 dl cashewpähkinöitä ja 2 dl vettä ja kuumenna mikrossa täydellä teholla noin 3 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit keittää pähkinöitä kattilassa muutaman minuutin ajan. Valuta pähkinät.

 Mittaa tehosekoittimen kannuun keitetyt, valutetut pähkinät, 1 dl vettä, sitruunamehu, oliiviöljy, (ravintohiivahiutaleet) ja suola. Käynnistä kone ja sekoita, kunnes pähkinämassa on sileää.

 Lusikoi cashewlabneh kulhoon ja anna vetäytyä viileässä vähintään puoli tuntia. Valuta lopuksi pinnalle oliiviöljyä ja mausta za’atarilla.

Resepti: Elina Innanen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat