Reseptit
Cashewlabneh

4 annosta
valmistusaika 15 min + vetäytymiseen 30 min
Mittaa tehosekoittimen kannuun keitetyt, valutetut pähkinät, 1 dl vettä, sitruunamehu, oliiviöljy, (ravintohiivahiutaleet) ja suola. Käynnistä kone ja sekoita, kunnes pähkinämassa on sileää.
Lusikoi cashewlabneh kulhoon ja anna vetäytyä viileässä vähintään puoli tuntia. Valuta lopuksi pinnalle oliiviöljyä ja mausta za’atarilla.
Resepti: Elina Innanen
valmistusaika 15 min + vetäytymiseen 30 min
- 2 dl
- cashewpähkinöitä
- 2 + 1 dl
- vettä
- ½
- sitruunan mehu
- 1 rkl
- kylmäpuristettua oliiviöljyä
- (1 rkl
- ravintohiivahiutaleita)
- ¼ tl
- suolaa
Pinnalle:
- 1 rkl
- kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 1–2 tl
- za’atar-mausteseosta
Mittaa tehosekoittimen kannuun keitetyt, valutetut pähkinät, 1 dl vettä, sitruunamehu, oliiviöljy, (ravintohiivahiutaleet) ja suola. Käynnistä kone ja sekoita, kunnes pähkinämassa on sileää.
Lusikoi cashewlabneh kulhoon ja anna vetäytyä viileässä vähintään puoli tuntia. Valuta lopuksi pinnalle oliiviöljyä ja mausta za’atarilla.
Resepti: Elina Innanen
Osaston luetuimmat
Kommentit