Reseptit    |   Resepti

Marinoidut oliivit

Oliivit voi tarjota vaikka herkkuvadilta muiden naposteltavien kanssa.

4–6 annosta

valmistusaika 10 min + maustumiseen 8 h

250 g
vihreitä ja ruskeita oliiveja
1 dl
kylmäpuristettua oliiviöljyä
1
(luomu)sitruunan kuori
1
sitruunan mehu
1 tl
juustokuminan siemeniä
muutama tuore timjaminoksa
(hiutalesuolaa)
 Valuta oliivit ja laita ne kulhoon. Lisää oliiviöljy.

 Kuori sitruunasta kuori suikaleiksi kuorimaveitsellä ja lisää kuoret kulhoon. Purista sekaan sitruunan mehu ja lisää juustokuminan siemenet sekä timjaminoksat. Lisää halutessasi hieman suolaa.

 Anna oliivien marinoitua viileässä vähintään seuraavaan päivään.

Resepti: Elina Innanen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat