Brunssiletut riisipuurosta - Reseptit | HS.fi

Brunssiletut riisipuurosta

Loihdi riisipuuronjämistä seuraavalle päivälle mahtavat brunssiletut. Tarjoa niiden kanssa amerikkalaisten pannukakkujen tyyliin vaahterasiirappia, marjoja ja hedelmiä.

24.12.2020 2:00

noin 32 kpl

valmistusaika noin 30 min

  • 3 dl

    kylmää riisipuuroa

  • 3

    kananmunaa

  • 2 dl

    (täys)maitoa TAI kerma-maitoseosta

  • 1 rkl

    raastettua appelsiininkuorta

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • ½ tl

    kardemummaa

  Paistamiseen:

  • voita

  Tarjoiluun:

  • kermavaahtoa, vaahterasiirappia ja marjoja tai hedelmiä

Sekoita riisipuuro, kananmunat, maito ja appelsiininkuori. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Kääntele ne riisipuuroseokseen. Anna taikinan tekeytyä noin 10 minuuttia.

Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa vaahterasiirapin, marjojen tai hedelmien kanssa. Viimeistele halutessasi kermavaahdolla.

Vinkki: Haluatko letuista todella kuohkeita? Erottele kananmunat ja vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset riisipuuroon ja noudata muuten ohjetta, mutta kääntele valkuaiset viimeiseksi muiden aineiden joukkoon. Paista heti.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat