Riisipuuro - Reseptit | HS.fi

Riisipuuro

Tarjoa puuro sokerin ja kanelin tai vaikkapa inkivääri-rusinakiisselin kanssa.

24.12.2020 2:00

4 annosta

valmistusaika 1 h 10 min

  • 2 dl

    vettä

  • 2 dl

    puuroriisiä

  • 1 l

    täysmaitoa

  • ½ tl

    suolaa

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua 5 minuuttia eli kunnes vesi on imeytynyt riisiin.

Lisää maito pienissä erissä samalla sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia koko ajan puulastalla pohjasta sekoittaen, jotta puuro ei pala pohjaan.

Hauduta puuro kypsäksi, noin 45 minuuttia. Sekoita suola puuroon. Tarjoa puuro esimerkiksi sokerin, kanelin ja maidon kanssa tai inkivääri-rusinakiisselin kera.

Resepti: Christina Aaltio

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat