Reseptit    |   Resepti

Mandariinimimosa

Perinteinen mimosa yhdistää appelsiinimehun ja kuohuviinin. Mandariinimehun lempeä hapokkuus toimii myös erinomaisesti.

2 annosta

5 min

2 dl
tuorepuristettua mandariinimehua
2 dl
kuohuviiniä
hienoasokeria koristeluun
 Valmistele cocktail- tai kuohuviinilasit kostuttamalla lasien reunat mandariinilohkolla.

 Levitä pienelle lautaselle tasaisesti ­hienoa­sokeria. Paina mandariinilla kostutettu lasi sokeriin, jolloin sokeri tarttuu lasin reunaan.

 Purista mandariinien mehu. Yhdestä mandariinista tulee noin ½ dl mehua, joten tarvitset 4 mandariinia.

Resepti: Daniel Woodward

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat