Reseptit
Vegaaninen palak paneer

4 annosta
valmistusaika 25 min
Sillä välin kun kaurapalat paistuvat, kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuori ja raasta inkivääri.
Kuumenna pannulla loppu öljy. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää pannulle inkivääri, garam masala, korianteri ja juustokumina. Jatka kuullottamista hetken aikaa, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua.
Lisää pannulle jäiset pinaattikuutiot ja kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut.
Kaada pannulle kaurakerma, lisää tomaattisose ja mausta suolalla sekä halutessasi cayennenpippurilla. Sekoita kaurapalat pinaattikastikkeen sekaan ja silppua päälle runsaasti tuoretta korianteria.
Tarjoa palak paneer basmatiriisin kanssa.
Resepti: Elina Innanen
valmistusaika 25 min
- 2 pkt (á 160 g)
- kaurapalaa (Yosa) tai maustamatonta tofua
- 1
- sipuli
- 3
- valkosipulinkynttä
- 1 rkl
- raastettua inkivääriä
- 2 rkl
- rypsiöljyä
- 2 tl
- garam masalaa
- 1 tl
- jauhettua korianteria
- 1 tl
- juustokuminaa
- 300 g
- pakastepinaattia
- 2 dl
- kaurakermaa
- 1 rkl
- tomaattisosetta
- ½ tl
- suolaa
- (ripaus cayennenpippuria)
- tuoretta korianteria
Lisäksi:
- basmatiriisiä
Sillä välin kun kaurapalat paistuvat, kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuori ja raasta inkivääri.
Kuumenna pannulla loppu öljy. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää pannulle inkivääri, garam masala, korianteri ja juustokumina. Jatka kuullottamista hetken aikaa, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua.
Lisää pannulle jäiset pinaattikuutiot ja kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut.
Kaada pannulle kaurakerma, lisää tomaattisose ja mausta suolalla sekä halutessasi cayennenpippurilla. Sekoita kaurapalat pinaattikastikkeen sekaan ja silppua päälle runsaasti tuoretta korianteria.
Tarjoa palak paneer basmatiriisin kanssa.
Resepti: Elina Innanen
- Ruoka Seuraa
- Kasvisruoka Seuraa
- Reseptit Seuraa
- Vegaaninen Seuraa
Seuraa uutisia tästä aiheesta
Osaston luetuimmat
Kommentit