Reseptit
Tomaatti-cashewpähkinäpasta

3–4 annosta
valmistusaika 20 min
Kuori ja hienonna valkosipuli ja pilko herkkusienet. Kuullota valkosipuleita paistinpannulla oliiviöljyssä hetki, lisää sitten sienet ja balsamiviinietikka. Paista muutama minuutti.
Laita pasta kiehumaan.
Lisää pannulle tomaatti-cashewseos sekä osa vedestä. Anna paistua keskilämmöllä 4–5 minuuttia, lisää pannulle vettä hiljalleen. Lisää vettä, kunnes kastikkeen koostumus on sopiva. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastike keitetyn, valutetun pastan joukkoon ja silppua sekaan reilusti tuoretta basilikaa.
Resepti: Elina Innanen
valmistusaika 20 min
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 2 dl
- cashewpähkinöitä
- 1 rkl
- tomaattisosetta
- 2–3 dl
- vettä
- 2
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- oliiviöljyä
- 200 g
- ruskeita herkkusieniä
- 1–2 tl
- balsamiviinietikkaa
- tuoretta basilikaa
- suolaa ja mustapippuria
- 300 g
- (kananmunatonta) nauhapastaa
Kuori ja hienonna valkosipuli ja pilko herkkusienet. Kuullota valkosipuleita paistinpannulla oliiviöljyssä hetki, lisää sitten sienet ja balsamiviinietikka. Paista muutama minuutti.
Laita pasta kiehumaan.
Lisää pannulle tomaatti-cashewseos sekä osa vedestä. Anna paistua keskilämmöllä 4–5 minuuttia, lisää pannulle vettä hiljalleen. Lisää vettä, kunnes kastikkeen koostumus on sopiva. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastike keitetyn, valutetun pastan joukkoon ja silppua sekaan reilusti tuoretta basilikaa.
Resepti: Elina Innanen
- Ruoka Seuraa
- Kasvisruoka Seuraa
- Reseptit Seuraa
- Vegaaninen Seuraa
Seuraa uutisia tästä aiheesta
Osaston luetuimmat
Kommentit