Reseptit    |   Resepti

Tomaatti-cashewpähkinäpasta

Mehevän ”kermaisuuden” tähän pastakastikkeeseen tuovat cashewpähkinät yhdessä kirsikkatomaattien kanssa.

3–4 annosta

valmistusaika 20 min

250 g
kirsikkatomaatteja
2 dl
cashewpähkinöitä
1 rkl
tomaattisosetta
2–3 dl
vettä
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
200 g
ruskeita herkkusieniä
1–2 tl
balsamiviinietikkaa
tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria
300 g
(kananmunatonta) nauhapastaa
 Soseuta sauvasekoittimella tomaatit, cashewpähkinät, tomaattisose ja 1 rkl oliiviöljyä mahdollisimman sileäksi seokseksi.

 Kuori ja hienonna valkosipuli ja pilko herkkusienet. Kuullota valkosipuleita paistinpannulla oliiviöljyssä hetki, lisää sitten sienet ja balsamiviinietikka. Paista muutama minuutti.

 Laita pasta kiehumaan.

 Lisää pannulle tomaatti-cashewseos sekä osa vedestä. Anna paistua keskilämmöllä 4–5 minuuttia, lisää pannulle vettä hiljalleen. Lisää vettä, kunnes kastikkeen koostumus on sopiva. Mausta suolalla ja pippurilla.

 Sekoita kastike keitetyn, valutetun pastan joukkoon ja silppua sekaan reilusti tuoretta basilikaa.

Resepti: Elina Innanen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat