Reseptit    |   Resepti

Pinaattivohvelit

Arkisista pinaattiletuista syntyy viikonloppuherkkuja, kun ne paistaa vohveliraudalla ja kasaa päälle salaatin vaikkapa fetasta, tomaatista ja pestosta.

noin 12 kpl

valmistusaika 30 min

1 ps (150 g)
pakastepinaattia
5 dl
kevyt- tai kauramaitoa
noin 3¼ dl
vehnäjauhoja
2
kananmunaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1/3 tl
mustapippuria myllystä
¼ dl
voisulaa tai rypsiöljyä

  Paistamiseen:

voisulaa tai rypsiöljyä

  Lisäksi:

puolukkahilloa TAI kylmäsavulohta, avokadoa ja tsatsikia TAI fetaa, tomaattia, pestoa ja basilikaa
 Sulata pinaatti. Sekoita kulhossa maito, vehnäjauhot, kananmunat, suola, sokeri ja pippuri keskenään.

 Lisää voisula tai öljy ja pinaatti. Anna taikinan turvota noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman jauhoja, jos taikina tuntuu liian löysältä.

 Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Tarjoa haluamiesi lisäkkeiden kanssa.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat