Reseptit    |   Resepti

Pizzat vohveliraudalla

Calzonet eli täytepizzat syntyvät vohveliraudalla nopeasti, varsinkin jos käyttää kaupan valmista taikinaa.

8 kpl

valmistusaika 25 min

1 pkt (600 g)
tuorepizzataikinaa
8 rkl
tomaattipastakastiketta (esimerkiksi Barilla)
250 g
mozzarellaa
4 rkl
raastettua parmesaania tai muuta maukasta juustoa
24
viipaletta minipepperonia tai 8 pientä viipaletta palvikinkkua
4 tl
kuivattua oreganoa
8
basilikanlehteä
(halutessasi ananasta pieninä paloina)

  Paistamiseen:

rypsi- tai oliiviöljyä
 Kauli pizzataikina mahdollisimman ohueksi. Jaa taikina 16 palaan.

 Raasta tai viipaloi mozzarella. Sipaise tomaattikastiketta taikinapaloille. (Voit käyttää myös pizzataikinan mukana tulevaa kastiketta, mutta huomioi, ettei se ole yhtä intensiivisen makuinen kuin erikseen ostettava kastike. Pizzataikinan mukana tulevan kastikkeen voit hyödyntää esimerkiksi tomaattikeittoon.)

 Nosta kahdeksalle taikinapalalle mozzarellaa, parmesaania, pepperonia tai kinkkua, oreganoa ja basilikaa. Jos ananas kuuluu mielestäsi kinkkupizzaan, lisää myös sitä. Nosta loput taikinapalat päälle.

 Sipaise vohvelirautaan hieman öljyä molemmille puolille. Paista noin 3–5 minuuttia. Paistoaika riippuu raudan tehosta. Tarjoa lopun tomaattipastakastikkeen kanssa.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat