Reseptit
Pizzat vohveliraudalla

8 kpl
valmistusaika 25 min
Raasta tai viipaloi mozzarella. Sipaise tomaattikastiketta taikinapaloille. (Voit käyttää myös pizzataikinan mukana tulevaa kastiketta, mutta huomioi, ettei se ole yhtä intensiivisen makuinen kuin erikseen ostettava kastike. Pizzataikinan mukana tulevan kastikkeen voit hyödyntää esimerkiksi tomaattikeittoon.)
Nosta kahdeksalle taikinapalalle mozzarellaa, parmesaania, pepperonia tai kinkkua, oreganoa ja basilikaa. Jos ananas kuuluu mielestäsi kinkkupizzaan, lisää myös sitä. Nosta loput taikinapalat päälle.
Sipaise vohvelirautaan hieman öljyä molemmille puolille. Paista noin 3–5 minuuttia. Paistoaika riippuu raudan tehosta. Tarjoa lopun tomaattipastakastikkeen kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen
valmistusaika 25 min
- 1 pkt (600 g)
- tuorepizzataikinaa
- 8 rkl
- tomaattipastakastiketta (esimerkiksi Barilla)
- 250 g
- mozzarellaa
- 4 rkl
- raastettua parmesaania tai muuta maukasta juustoa
- 24
- viipaletta minipepperonia tai 8 pientä viipaletta palvikinkkua
- 4 tl
- kuivattua oreganoa
- 8
- basilikanlehteä
- (halutessasi ananasta pieninä paloina)
Paistamiseen:
- rypsi- tai oliiviöljyä
Raasta tai viipaloi mozzarella. Sipaise tomaattikastiketta taikinapaloille. (Voit käyttää myös pizzataikinan mukana tulevaa kastiketta, mutta huomioi, ettei se ole yhtä intensiivisen makuinen kuin erikseen ostettava kastike. Pizzataikinan mukana tulevan kastikkeen voit hyödyntää esimerkiksi tomaattikeittoon.)
Nosta kahdeksalle taikinapalalle mozzarellaa, parmesaania, pepperonia tai kinkkua, oreganoa ja basilikaa. Jos ananas kuuluu mielestäsi kinkkupizzaan, lisää myös sitä. Nosta loput taikinapalat päälle.
Sipaise vohvelirautaan hieman öljyä molemmille puolille. Paista noin 3–5 minuuttia. Paistoaika riippuu raudan tehosta. Tarjoa lopun tomaattipastakastikkeen kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen
Osaston luetuimmat
Kommentit