Reseptit    |   Resepti

Sitruunainen broileripannusalaatti

Broileripannusalaatti on hävikkiruokien aatelia: pannulle voi heittää kuivahtaneen leivän, peston lopun ja vaikkapa hieman nahistuneet vihannekset.

4 annosta

valmistusaika 20 min

500 g
broilerin fileepihvejä
1 ps (200 g)
lehtikaalia
½
kuivahtanutta patonkia
2 rkl
öljyä
¾ tl
suolaa
5–6 rkl
(sitruuna)pestoa
1 dl
parmesaania raasteena
mustapippuria myllystä
 Ota broilerin fileepihvit huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen kypsentämistä. Leikkaa pihvit 2–3 osaan.

 Huuhtele lehtikaali, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja suikaloi lehdet. Revi kuivahtanut patonki pieniksi suupalan kokoisiksi paloiksi.

 Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Paista patonkipaloja muutaman minuutin ajan, kunnes ne hieman ruskistuvat. Nosta lautaselle.

 Paista broilerin fileepihvejä öljyssä pannulla noin 8 minuuttia välillä käännellen, kunnes broileri on kypsää.

 Lisää pannulle lehtikaalisuikaleet. Mausta suolalla. Paista sekoitellen kuumalla pannulla viitisen minuuttia, kunnes lehtikaalit ovat hieman ruskistuneet. Lisää patonkipalat ja pesto. Paista vielä pari minuuttia. Ripottele päälle reippaasti raastettua parmesaania.

Resepti: Suvi Rüster

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat