Reseptit
Sitruunainen broileripannusalaatti

4 annosta
valmistusaika 20 min
Huuhtele lehtikaali, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja suikaloi lehdet. Revi kuivahtanut patonki pieniksi suupalan kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Paista patonkipaloja muutaman minuutin ajan, kunnes ne hieman ruskistuvat. Nosta lautaselle.
Paista broilerin fileepihvejä öljyssä pannulla noin 8 minuuttia välillä käännellen, kunnes broileri on kypsää.
Lisää pannulle lehtikaalisuikaleet. Mausta suolalla. Paista sekoitellen kuumalla pannulla viitisen minuuttia, kunnes lehtikaalit ovat hieman ruskistuneet. Lisää patonkipalat ja pesto. Paista vielä pari minuuttia. Ripottele päälle reippaasti raastettua parmesaania.
Resepti: Suvi Rüster
valmistusaika 20 min
- 500 g
- broilerin fileepihvejä
- 1 ps (200 g)
- lehtikaalia
- ½
- kuivahtanutta patonkia
- 2 rkl
- öljyä
- ¾ tl
- suolaa
- 5–6 rkl
- (sitruuna)pestoa
- 1 dl
- parmesaania raasteena
- mustapippuria myllystä
Huuhtele lehtikaali, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja suikaloi lehdet. Revi kuivahtanut patonki pieniksi suupalan kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Paista patonkipaloja muutaman minuutin ajan, kunnes ne hieman ruskistuvat. Nosta lautaselle.
Paista broilerin fileepihvejä öljyssä pannulla noin 8 minuuttia välillä käännellen, kunnes broileri on kypsää.
Lisää pannulle lehtikaalisuikaleet. Mausta suolalla. Paista sekoitellen kuumalla pannulla viitisen minuuttia, kunnes lehtikaalit ovat hieman ruskistuneet. Lisää patonkipalat ja pesto. Paista vielä pari minuuttia. Ripottele päälle reippaasti raastettua parmesaania.
Resepti: Suvi Rüster
Osaston luetuimmat
Kommentit