Sipsejä ja siianmätiä

Mäti ja sipsit ovat täydellinen yhdistelmä. Kun rapeiden perunalastujen päälle lisätään vielä smetanaa ja hienonnettua punasipulia, hauska ja tyylikäs iltaherkku on valmis.

Määrä4 annosta
Valmistusaika5 min
  • ½

    pientä punasipulia

  • noin 20

    (vähäsuolaista) perunalastua

  • 1 dl

    smetanaa tai ranskankermaa

  • 4 rkl

    siian- tai muikunmätiä

  • ½ tl

    mustapippuria myllystä

  • muutama oksa tilliä

■ Kuori sipuli. Leikkaa se mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.

■ Laita perunalastut tarjoiluvadille. Nosta päälle hieman smetanaa, sipulia ja mätiä.

■ Viimeistele mustapippurilla ja tillillä. Tarjoa heti.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat