Yhden pannun lohipasta - Reseptit | HS.fi

Yhden pannun lohipasta

Koko komeus valmistuu yhdessä ja samassa kattilassa, joten erillistä astiaa soosin tekoon ei tarvita. Naurettavan helppoa, taivaallisen hyvää!

30.12.2021 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaikavalmistusaika 20 min
  • 350 g

    spagettia tai muuta pastaa

  • 250 g

    smetanaa tai ranskankermaa

  • 1

    sitruunan kuoriraaste ja mehu

  • 1 tl

    sormisuolaa

  • ½ tl

    mustapippuria myllystä

  • 1

    pieni punasipuli

  • 8

    viipaletta kylmäsavu- tai graavilohta

  • 4 rkl

    mätiä

  • 1

    nippu tilliä

■ Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

■ Yhdistä smetanaan sitruunan kuoriraaste, mehu, suola ja pippuri.

■ Kuori sipuli ja leikkaa ohuenohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.

■ Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja maustettu smetana. Nosta tarjoilulautasille. Viimeistele lohiviipaleilla, mädillä, sipulilla ja tillillä. Rouhi päälle vielä hieman mustapippuria.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat