Vegaaninen perunamuusi - Reseptit | HS.fi

Vegaaninen perunamuusi

Lisää perunamuusin joukkoon runsaasti vegaanista margariinia ja kuumenna kaurakerma ennen sen lisäämistä perunoiden sekaan, niin suussa sulava muusi hurmaa kaikki syöjät.

6.1. 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaikavalmistusaika 20 min
  • 1 kg

    perunoita

  • 3 rkl

    vegaanista margariinia

  • 2 dl

    kaurakermaa

  • noin 1 dl

    perunoiden keitinvettä

  • suolaa

■ Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Kaada keitinvesi pois, mutta säästä osa muusin notkistamista varten.

■ Kuumenna kaurakerma. Lisää kattilaan margariini ja kaurakerma ja soseuta perunasurvimella. Lisää kattilaan perunoiden keitinvettä, kunnes muusi on sopivan notkeaa. Mausta suolalla.

Resepti: Elina Innanen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat