1 dl
tuoreita hienonnettua yrttejä, esimerkiksi basilikaa ja oregano
2
valkosipulinkynttä
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
5 dl
kasvis- tai lihalientä
1 dl
punaviiniä
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
200 g
gnocchipastaa
5 rkl
nduja-tahnaa
1 ps (150 g)
juustoraastetta
Vuokaan:
3 rkl
oliiviöljyä
■ Hienonna yrtit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
■ Voitele uunivuoka reilusti oliiviöljyllä. Kaada vuokaan tomaattimurska, kasvis- tai lihaliemi ja punaviini. Sekoita joukkoon sokeri, suola, yrtit ja valkosipulinkynnet. Lisää pasta, nduja-nokareet ja juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 35 minuuttia.
■ Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: Suvi Rüster