Pizzatoast

Kokoa pizzan maut leivän päälle. Tässä pizzatoastissa maistuvat tulisen diavola-pizzan täytteet eli tomaattinen kastike, njuda-tahna ja mozzarella.

20.1. 2:00
Määrä8 leipää
Valmistusaikavalmistusaika 20 min
  • 8 viipaletta

    paahto- tai maalaisleipää

  • noin 2½ dl

    tomaattipastakastiketta

  • 3 rkl

    nduja-tahnaa tai 16 pientä pepperoni-viipaletta

  • 250 g

    mozzarellaa

  • 3

    tomaattia (tai vastaava määrä kirsikkatomaatteja)

  • 4 tl

    kuivattua oreganoa

  • 2 rkl

    raastettua parmesaania

  • (tuoretta basilikaa)

■ Levitä leiville tomaattipastakastiketta. Nosta päälle ndujaa, viipaloitua mozzarellaa ja viipaloitua tomaattia. Ripottele hieman kuivattua oreganoa.

■ Paista 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia tai siihen asti, kunnes mozzarella on sulanut.

■ Ripottele kuumille leiville juuri ennen tarjoilua parmesaania ja halutessasi basilikaa.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat