Kalapasta

Piparjuurituorejuustosta, smetanasta ja kalasäilykkeestä sekoitettu tahna maistuu erinomaiselta pastan lisäksi myös ruisleivän päällä tai vaikka uuniperunan täytteenä.

24.2. 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaikavalmistusaika 15 min
  • 1 prk (150–200 g)

    kalasäilykettä öljyssä

  • 10 cm:n pätkä

    purjoa

  • 1 prk (140 g)

    piparjuurituorejuustoa

  • 120 g

    smetanaa

  • 1 rkl

    dijoninsinappia

  • 2 rkl

    sitruunanmehua

  • ½ dl

    hienonnettua tilliä

  • mustapippuria myllystä

  • 200 g

    pastaa

Lisäksi:

  • raastettua tuoretta piparjuurta

■ Valuta kalasäilykkeestä öljy.

■ Halkaise purjo, huuhtele huolellisesti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

■ Sekoita kulhossa tuorejuusto, smetana, sinappi ja sitruunanmehu. Lisää kalasäilyke, purjo ja tilli. Mausta mustapippurilla.

■ Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kalatahna. Tarjoile pastan kanssa tuoretta raastettua piparjuurta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat