2
kypsää grillibroilerin rintafileetä tai ½ kypsä grillibroileri
2 pkt (yhteensä 500 g)
tuorepastaa, esimerkiksi fettuccinea
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
2 dl
kuohukermaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
2 dl
raastettua parmesaania
muutama oksa tuoretta lehtipersiljaa
■ Irrota broilerista nahka ja luut. Revi liha pieniksi paloiksi. Laita lihat hetkeksi sivuun.
■ Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
■ Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä voissa pannulla muutama minuutti lempeällä lämmöllä. Lisää kerma ja anna seoksen kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
■ Yhdistä keitetty, valutettu pasta, kermaseos, broileri ja puolet parmesaanista. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja ripottele päälle loput parmesaanista.
Vinkki: Tuunaa pastaa halutessasi ja lisää joukkoon salaattipinaattia tai puolitettuja kirsikkatomaatteja. Jos haluat kermakastikkeeseen särmää, niin raasta joukkoon sitruunankuorta ja lorauta hieman sitruunamehua.
Resepti: Sanna Kekäläinen