Broilerifettuccine

Valkosipulin, voin ja kerman lempeä liitto ei petä koskaan. Varsinkaan, jos sen sekoittelee tuorepastan kastikkeeksi ja viimeistelee annoksen vielä kaupan kypsällä grillibroilerilla.

10.3. 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaikavalmistusaika 15 min
  • 2

    kypsää grillibroilerin rintafileetä tai ½ kypsä grillibroileri

  • 2 pkt (yhteensä 500 g)

    tuorepastaa, esimerkiksi fettuccinea

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    voita

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 1 tl

    suolaa

  • ½ tl

    mustapippuria myllystä

  • 2 dl

    raastettua parmesaania

  • muutama oksa tuoretta lehtipersiljaa

■ Irrota broilerista nahka ja luut. Revi liha pieniksi paloiksi. Laita lihat hetkeksi sivuun.

■ Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

■ Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä voissa pannulla muutama minuutti lempeällä lämmöllä. Lisää kerma ja anna seoksen kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

■ Yhdistä keitetty, valutettu pasta, kermaseos, broileri ja puolet parmesaanista. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja ripottele päälle loput parmesaanista.

Vinkki: Tuunaa pastaa halutessasi ja lisää joukkoon salaattipinaattia tai puolitettuja kirsikkatomaatteja. Jos haluat kermakastikkeeseen särmää, niin raasta joukkoon sitruunankuorta ja lorauta hieman sitruunamehua.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat