4 pss (yhteensä 360 g)
pikanuudeleita
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
voita
1 iso prk (3,3 dl)
kuohu- tai ruokakermaa
1 pss (150 g)
juustoraastetta, esimerkiksi cheddar
(suolaa, mustapippuria myllystä)
■ Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
■ Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuullota ne voissa pehmeiksi. Kaada pannulle kerma ja nuudelipussien sisältä kuivattu chili. Anna kiehahtaa. Lisää juusto ja sekoittele, kunnes se sulaa.
■ Yhdistä valutetut nuudelit ja kastike. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Lisää joukkoon kasviksia, kuten vaikkapa parsaa, pieneksi paloiteltuja parsakaalinnuppuja, herkkusieniä, herneitä tai litteitä sokeriherneenpalkoja.