Lohi-broccolinikuskus

Kuulutko siihen joukkoon, jonka mielestä kalaa tulee kokattua ihan liian vähän? Ratkaisu kaikkiin kalaruokapulmiin on tässä: savulohella ja broccolinilla aateloitu kuskus. Se valmistuu käryttä kaupan valmiista lämminsavu- tai loimulohesta.

17.3. 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaikavalmistusaika 15 min
  • 400 g

    broccolinia eli varsiparsakaalia

  • 4 dl

    kuskusia

  • 1 prk (noin 195 g)

    punaista tai vihreää pestoa

  • 400 g

    lämminsavu- tai loimulohta

  • 4 rkl

    pinjansiemeniä tai rouhittuja pähkinöitä

  • (suolaa, mustapippuria myllystä)

■ Kiehauta 5 dl vettä kattilassa.

■ Leikkaa broccolit suupaloiksi. Keitä niitä kattilassa vedessä 3 minuuttia. Lisää kuskus ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

■ Sekoita joukkoon pesto ja paloiksi irroteltu lohi. Viimeistele pinjansiemenillä. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.

Vinkki: Korvaa savulohi halutessasi uunilohella tai kaupan kypsällä grillibroilerilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat