200 g
punaherukoita
1 rkl
sitruunamehua
3 rkl
tomusokeria
4 dl
kuohukermaa
1 pkt (200 g)
maustamatonta tuorejuustoa, esimerkiksi Philadelphia
1 prk (397g)
kondensoitua maitoa
6
keksiä, esimerkiksi Pirkka speculaas tai Lotus Biscoff
■ Laita puhdistetut marjat, sitruunamehu ja tomusokeri tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi. Laita hetkeksi sivuun.
■ Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lusikoi toiseen kulhoon tuorejuusto ja vatkaa se tasaiseksi. Lisää joukkoon kondensoitu maito. Vatkaa kuohkeaksi. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustovaahto.
■ Kaada puolet seoksesta pakkasenkestävään vuokaan. Lisää puolet marjasoseesta ja sekoita rennosti. Murustele päälle puolet kekseistä.
■ Kaada päälle loput massasta, lisää loput marjasoseesta ja loput keksimurut. Koristele muutamalla marjalla. Peitä kelmulla ja nosta pakastimeen. Anna jäätyä vähintään 5 tuntia.
Resepti: Sanna Kekäläinen