Korvapuustin makuiset croissantkierteet

Päällyksen herkullisesta makuraidoituksesta vastaa kahvilla terästetty tomusokerikuorrutus.

15.9. 2:00
Määrä6 kpl
Valmistusaika10 min + 30 min
  • 1 prk (240 g)

    croissanttaikinaa (Danerolles)

  • 50 g

    huoneenlämpöistä voita

  • 2 tl

    kanelia

  • 4 rkl

    fariinisokeria

  • (1 tl pikakahvijauhetta)

Kahvikuorrutus:

  • 100 g (noin 1¾ dl)

    tomusokeria

  • noin 1 rkl

    kylmää kahvia

■ Levitä taikina purkista alustalle, jossa on hieman jauhoja. Nipistä taikinapalat kiinni siten, että saat yhtenäisen levyn.

■ Yhdistä voi, kaneli, fariinisokeri ja halutessasi pikakahvijauhe. Levitä seos taikinalle.

■ Kääräise taikina rullalle. Leikkaa kuuteen palaan ja aseta leivinpaperin päälle pellille.

■ Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

■ Tee kuorrutus. Yhdistä tomusokeriin kahvi vähän kerrallaan, kunnes saat tanakan seoksen. Valuta se raidoiksi pullakierteiden päälle. Tarjoa heti.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat