Mausteinen kaakao

Mausteinen, kuuma kaakao on mahtava juoma syksyn viimaan. Meksikossa sitä tarjoillaan osana kuolleiden päivän juhlintaa.

27.10. 2:00
Määrä1 annos
Valmistusaika15 min
  • 2 ½ dl

    kevyt- tai kauramaitoa

  • 25 g

    raastettua tummaa suklaata tai 1½ rkl tummaa kaakaojauhetta

  • ½ tl

    vaniljatahnaa tai muutama kierros vaniljatankoa myllystä

  • ½ tl

    kanelia

  • ⅕ tl

    cayennepippuria

  • (vaahterasiirappia tai fariinisokeria)

■ Mittaa maito, suklaa ja mausteet kattilaan. Lämmitä kuumaksi sekoitellen. Mausta halutessasi siirapilla tai sokerilla. Tarjoa heti.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat