Cheddar-perunat nuotiolla

Cheddarjuustolla ja tulisella njuda -salamitahnalla maustetut nuotioperunat voi lastata folionyytin sisälle hyvissä ajoin ja paistaa nuotiolla supermaukkaaksi herkuksi.

16.2. 2:00
Määrä4 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 30 minuuttia
  • 1 kg

    kypsiä perunoita (esim. annabelle)

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 tl

    suolaa

  • 4 tl

    njuda-salamitahnaa

  • 250 g

    valmista cheddarjuustodippiä

  • 100 g

    raastettua cheddarjuustoa

■ Kuori ja leikkaa perunat suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita kulhossa perunat, hunaja, öljy ja suola.

■ Jaa seos neljälle alumiinifolioarkille. Lusikoi päälle njudaa ja cheddarjuustodippiä.

■ Raasta päälle vielä cheddarjuustoa. Sulje folioarkit nyytiksi.

■ Paista nuotiolla ritilän päällä tai uunissa uunipellillä 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti: Suvi Rüster

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat