4
pientä kiekkoa (à 60 g) leipäjuustoa
1 dl
kuohukermaa
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
jauhettua kardemummaa
4 rkl
hienoa sokeria
4 rkl
kirsikkahilloa
1 dl
puolukoita
1 rkl
hienonnettua tuoretta timjamia
■ Aseta leipäjuustokiekot pieniin uuninkestäviin annosvuokiin. Mausta kuohukerma vaniljasokerilla ja kardemummalla.
■ Kaada kermaa vuokiin sen verran, että leipäjuuston pinta jää paljaaksi. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
■ Ripottele leipäjuuston pinnalle sokeria. Paahda pinta rapeaksi kaasupolttimella tai grillivastuksen alla uunissa.
■ Viimeistele kirsikkahillolla, puolukoilla ja tuoreella timjamilla.
Resepti: Suvi Rüster