Texmex-kanasalaatti

Lasipurkkiin kasattava ruokaisa salaatti odottaa jääkaapissa lounasaikaa ja sekoitetaan vasta lautasella. Salaattiin voi käyttää valmiiksi viipaloituna myytävää kypsää broileria.

2.3. 2:00
Määrä2 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 20 minuuttia
  • 1 prk

    kermaviiliä

  • 4 rkl

    salsakastiketta

  • 4 dl

    keitettyä ruokaviljaa (kauraa tai ohraa)

  • 2

    kypsää broilerin ohutleikettä

  • 1

    paprika

  • 4

    lehtikaalin lehteä

  • 1 prk (230 g)

    kypsiä kidneypapuja

  • 1 prk (285 g)

    kypsää maissia

■ Sekoita kermaviili ja salsakastike keskenään. Jaa kastike lasipurkkien (0,75 l) pohjalle. Lisää kypsä ruokavilja.

■ Viipaloi kypsät broilerit. Kuutioi paprika. Leikkaa lehtikaalista kova lehtiruoti pois ja hienonna lehdet.

■ Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää loput ainekset purkkiin, laita lehtikaali päällimmäiseksi. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.

■ Kumoa salaatti lautaselle ja sekoita ainekset keskenään.

Resepti: Minna Rautio-Pakaste

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat