1 prk
kermaviiliä
4 rkl
salsakastiketta
4 dl
keitettyä ruokaviljaa (kauraa tai ohraa)
2
kypsää broilerin ohutleikettä
1
paprika
4
lehtikaalin lehteä
1 prk (230 g)
kypsiä kidneypapuja
1 prk (285 g)
kypsää maissia
■ Sekoita kermaviili ja salsakastike keskenään. Jaa kastike lasipurkkien (0,75 l) pohjalle. Lisää kypsä ruokavilja.
■ Viipaloi kypsät broilerit. Kuutioi paprika. Leikkaa lehtikaalista kova lehtiruoti pois ja hienonna lehdet.
■ Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää loput ainekset purkkiin, laita lehtikaali päällimmäiseksi. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.
■ Kumoa salaatti lautaselle ja sekoita ainekset keskenään.
Resepti: Minna Rautio-Pakaste