Nopea kanaviillokki

Kouluajoilta tuttu kanaviillokki valmistuu nopeasti broilerin paistileikkeistä. Kypsennä paistileikkeet kastikkeen joukossa kokonaisina leikkeinä. Näin ne kypsyvät meheviksi.

9.3. 2:00
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 minuuttia
  • 1 pkt (400 g)

    broilerin paistileikkeitä

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2 dl

    vettä

  • 2 dl

    ruokakermaa, rasvaa 15 %

  • 1

    kanaliemikuutio

  • 1 tl

    curryjauhetta

  • 1 tl

    sipulijauhetta

  • 1 tl

    viinietikkaa tai sitruunamehua

  • mustaherukkahyytelöä

■ Ota paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.

■ Ruskista paistileikkeet öljytilkassa paistokasarissa molemmin puolin.

■ Lisää vesi, ruokakerma, liemikuutio, curryjauhe ja sipulijauhe. Kypsennä keskilämmöllä 15 minuuttia. Sekoita joukkoon viinietikka. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

■ Riivi paistileikkeitä kastikkeen joukossa haarukalla pienemmiksi paloiksi.

■ Tarjoile riisin ja mustaherukkahyytelön kanssa.

Resepti: Suvi Rüster

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat