Tie kansan sydämeen - Sunnuntai | HS.fi

Tie kansan sydämeen

Jyrki Kataisen herkku on majava calvadoskastikkeessa. Mutta mikä maistuu Stubbille, Vapaavuorelle ja Risikolle?

1980-luvun kokoomusministeri söi kalansa paistettuna, 2010-luvulla raakana.

8.6.2014 2:00

Jokainen on koko ajan enemmän sitä, mitä syö. Ruoka ei ole enää vain ravintoa, vaan koko kansan kulttuuriharrastus.

Näin voisi päätellä ainakin sosiaalisen median vehreistä kuvista, joissa lautasille on aseteltu käsin tehtyä pastaa ja parsaviikkojen parhaimmistoa. On yleissivistystä erottaa prosciutto keittokinkusta. Kaupungin ruokakulttuuristrategi sekä yliopiston ruokakulttuurin professori ovat ihan oikeita ammatteja. Mainosmiehetkin ovat havahtuneet: maitorahka ei ole hapatettua lehmänmaitoa, vaan lihasten ylläpitoa ja kasvua tukeva vähähiilihydraattinen proteiinivälipala.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai