Vain muutama prosentti Helsingin tuhannesta ravintolasta tarjoaa grilliruokaa - Sunnuntai | HS.fi

Vain muutama prosentti Helsingin tuhannesta ravintolasta tarjoaa grilliruokaa

Kesäisin Suomi muuttuu grillaajien valtakunnaksi. Mainokset ja lehtijutut pursuavat grillausreseptejä. Harmaaihoisesta perheenisästä kuoriutuu masterchef sillä hetkellä, kun auringonsäde hipaisee pallogrillin poskea.

14.6.2015 2:00 | Päivitetty 18.6.2015 11:25

Tunteeni repivät minua, kun sivelen marinadia sipulilohkoille.

Kasvi makaa kuumalla ritilällä paprikasiivujen, makkaranpätkien ja kesäkurpitsanpalasten välissä. Olen lävistänyt ainekset vartaaseen, ja nippu kypsyy. Kastike sihahtaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai