Eurokeikkaa edestakaisin Nykyajan siirtolainen on insinööri, tutkija tai autohullu ammattimies. Uussiirtolainen muuttaa ulkomaille suunnitelmallisesti, mutta vain muutamaksi vuodeksi. Lähtijöitä oli viime vuonna yli 11000 ja palaajia lähes yhtä monta. Määränpäänä on Keski-Eurooppa, pohjoismaat houkuttavat enää joka toista lähtijää. - Sunnuntai | HS.fi

Eurokeikkaa edestakaisin Nykyajan siirtolainen on insinööri, tutkija tai autohullu ammattimies. Uussiirtolainen muuttaa ulkomaille suunnitelmallisesti, mutta vain muutamaksi vuodeksi. Lähtijöitä oli viime vuonna yli 11000 ja palaajia lähes yhtä monta. Määränpäänä on Keski-Eurooppa, pohjoismaat houkuttavat enää joka toista lähtijää.

22.4.1990 3:00

Paluumuutto ulkomailta on virallinen asia. Kun muuttoauto peruuttaa Halosen perheen pihaan Haukiputaan Kellossa, tullin virka-auto kaartaa perässä.

Tullimiehet kelpuuttavat ranskalaisten virkaveljien sulkeman sinetin, ja muuttofirman miehet kantavat huonekalut entisille paikoilleen. Insinööriperheen puolentoista vuoden keikka Ranskaan on päättynyt.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai