Tosirakkautta Heli siveli Janin rintaa. "Miksei me mennä naimisiin", Heli sanoi ja osoitti siten tietävänsä, mikä milloinkin oli muodissa. "Naimisiin!" "Tiedät, että olen uskollinen sinulle." Kuusela hipaisi vaimonsa poskea ja sanoi: "En ole koskaan epäillyt sitä." "Naitko sinä lentoemäntiä?" "En kovin usein." "En minä ole Viljasta unohtanut. Roistot voi unohtaa, jos niistä lukee lehdistä, mutta jos joku niistä tulee omalle kohdalle, unohtaminen ei ole niinkään helppoa." - Sunnuntai | HS.fi

Tosirakkautta Heli siveli Janin rintaa. "Miksei me mennä naimisiin", Heli sanoi ja osoitti siten tietävänsä, mikä milloinkin oli muodissa. "Naimisiin!" "Tiedät, että olen uskollinen sinulle." Kuusela hipaisi vaimonsa poskea ja sanoi: "En ole koskaan epäillyt sitä." "Naitko sinä lentoemäntiä?" "En kovin usein." "En minä ole Viljasta unohtanut. Roistot voi unohtaa, jos niistä lukee lehdistä, mutta jos joku niistä tulee omalle kohdalle, unohtaminen ei ole niinkään helppoa."

24.8.1997 3:00

Jatkokertomus PENTTI KIRSTILÄ Keski-ikäistä naista ei saa loukata eikä nöyryyttää, ei ainakaan jos hän on kuuluisa muotisuunnittelija ja lentokapteenin vaimo. Seuraukset voivat olla arvaamattomat.

Pentti Kirstilän seitsenosaisessa jatkokertomuksessa muotimaailman pintaihmiset pyörittävät taukoamatonta petosten ja koston karusellia ja ruumiitahan siitä ennen pitkää syntyy.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai