Mafian maihinnousu Suomeen ei toteutunut, mutta viranomaisia huolestuttaa lisääntyvä talousrikollisuus ja rahanpesu. Uusi itärikollinen ei ole mikään myymälävaras, vaan liikemies valkoisissa kauluksissa. - Sunnuntai | HS.fi

Mafian maihinnousu Suomeen ei toteutunut, mutta viranomaisia huolestuttaa lisääntyvä talousrikollisuus ja rahanpesu. Uusi itärikollinen ei ole mikään myymälävaras, vaan liikemies valkoisissa kauluksissa.

Mafiosojen on

25.1.1998 2:00

Neljä päivää ennen joulua Saksan rajavartijat kiinnittivät Puttgardenin satamassa huomiota suomalaisin rekisterikilvin varustettuun upouuteen BMW-henkilöautoon, joka saapui lautalla Tanskan Rödbystä. Autossa matkannut nelihenkinen perhe oli lähtenyt liikkeelle Tukholmasta, jonne äiti ja lapset olivat tulleet lautalla Suomesta ja isä lentänyt Amsterdamista. Matkan piti jatkua Saksan kautta Ranskaan joululomalle. Perhe puhui vain venäjää ja hiukkasen englantia, mutta passien mukaan he olivat belgialaisia: 38-vuotias Anatoli Simanov , hänen 36-vuotias vaimonsa Tatjana sekä kymmenvuotias tytär ja viisivuotias poika.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai