Ennen kunnat keksivät pelastuksekseen teollisuushallin. Nyt kunnanjohtajat unelmoivat it-alan yrittäjästä, jolla on kolme lasta, koira ja korkeasti koulutettu vaimo. Kun isä työllistää itsensä, äiti voisi olla vaikka puheterapeutti. Reippaat lapset harrastaisivat urheilua ja pitäisivät kyläkoulun hengissä. - Sunnuntai | HS.fi

Ennen kunnat keksivät pelastuksekseen teollisuushallin. Nyt kunnanjohtajat unelmoivat it-alan yrittäjästä, jolla on kolme lasta, koira ja korkeasti koulutettu vaimo. Kun isä työllistää itsensä, äiti voisi olla vaikka puheterapeutti. Reippaat lapset harrastaisivat urheilua ja pitäisivät kyläkoulun hengissä.

Suomen halutuin perhe

11.2.2001 2:00

'K olme lasta, kaksi koulussa ja yksi päivähoidossa", Kumlingen kunnanjohtaja Anders Nordström innostuu. "Koirakin voisi olla. Ja jos vanhemmat olisivat innostuneita vapaapalokunta-aatteesta, he olisivat siunaus kylälle." Muuten kunnanjohtajan toiveperhe on samanlainen kuin kymmenien muidenkin muuttoliikkeestä kärsivien kuntien johtajien: yrittäjähenkinen, koulutettu, vakavarainen, sosiaalinen ja ennakkoluuloton, mutta ei liian boheemi.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai