Toijalassa epäillään, että aikuiset miehet ovat käyttäneet alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväksi. Kaksi toimittajatätiä jutteli uutisesta neljän 14-15-vuotiaan helsinkiläistytön kanssa. Samalla tuli kysytyksi, millaisia ehdotuksia tytöt ovat saaneet, flirttailevatko he miesten kanssa ja miten he suhtautuvat seksiin. Tytöt puolustivat napakasti oikeuksiaan: oikeutta sanoa ei - ja oikeutta sanoa kyllä. - Sunnuntai | HS.fi

Toijalassa epäillään, että aikuiset miehet ovat käyttäneet alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväksi. Kaksi toimittajatätiä jutteli uutisesta neljän 14-15-vuotiaan helsinkiläistytön kanssa. Samalla tuli kysytyksi, millaisia ehdotuksia tytöt ovat saaneet, flirttailevatko he miesten kanssa ja miten he suhtautuvat seksiin. Tytöt puolustivat napakasti oikeuksiaan: oikeutta sanoa ei - ja oikeutta sanoa kyllä.

25.9.2005 3:00

ja seksi Toijalassa epäillään, että aikuiset miehet ovat käyttäneet alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväksi.

Kaksi toimittajatätiä jutteli uutisesta neljän 14-15-vuotiaan helsinkiläistytön kanssa. Samalla tuli kysytyksi, millaisia ehdotuksia tytöt ovat saaneet, flirttailevatko he miesten kanssa ja miten he suhtautuvat seksiin. Tytöt puolustivat napakasti oikeuksiaan: oikeutta sanoa ei - ja oikeutta sanoa kyllä.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai