Lääkelaitos pakkosiirrettiin Kuopioon, vain kolme ihmistä muutti ja kymmenet irtisanoutuivat – HS kertoo, kuinka poliitikot ajoivat viraston tuhon partaalle - Sunnuntai | HS.fi
Sunnuntai

Lääkelaitos pakkosiirrettiin Kuopioon, vain kolme ihmistä muutti ja kymmenet irtisanoutuivat – HS kertoo, kuinka poliitikot ajoivat viraston tuhon partaalle

Pakkosiirtopäätös johti siihen, että asiantuntijat lähtivät ja Fimean toiminta vaarantui. Lääkelaitoksen entinen ylijohtaja Hannes Wahlroos avaa nyt muistikirjansa ja kertoo, miten poliitikot hätäilivät ja hutiloivat 200 työntekijän ja elintärkeän viraston kohtalolla.

Tilaajille

Lääkelaitoksen entinen ylijohtaja Hannes Wahlroos sanoo, että viraston alueellistaminen on huonon hallinnon merkkipaalu Suomessa.

Julkaistu: 5.3.2017 2:00, Päivitetty 17.5.2017 19:44

Elokuun 19. päivänä vuonna 2008 Lääkelaitoksen työntekijät Helsingissä saivat eriskummallisen sähköpostin. Siinä kerrottiin, että heidän työpaikkansa alueellistettaisiin. Henkilöstöä pyydettiin saapumaan tiedotustilaisuuteen kello 12. Tilaisuus alkaisi jo parin tunnin kuluttua.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luitko jo nämä?