Nyt puhuu perussuomalaisten kenttäväki: Seuraavan johtajan on otettava kovempi linja maahanmuuttoon – ”Kannattajat ovat pettyneet kompromisseihin” - Sunnuntai | HS.fi
Sunnuntai

Nyt puhuu perussuomalaisten kenttäväki: Seuraavan johtajan on otettava kovempi linja maahanmuuttoon – ”Kannattajat ovat pettyneet kompromisseihin”

HS kiersi Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa kyselemässä perussuomalaisten kenttäväeltä, mitä he odottavat puolueelta Timo Soinin jälkeen. Selväksi kävi, että puolue on muuttumassa entistä kansallismielisemmäksi Soinin seuraajasta riippumatta.

Tilaajille

Perussuomalaisten Hämeen piirin hallitus ja työvaliokunta kokoontuivat tiistaina Tuuloksen Frestolla. Etualalla Matti Mäntylä (vas.), Samuli Vesioja ja Matti Lintukorpi.

Julkaistu: 12.3.2017 2:00, Päivitetty 12.3.2017 19:10

Hämeen perussuomalaisten piirihallitus saapuu kimppakyydeillä Tuuloksen Freston parkkipaikalle. Farmariautoista nousee muutama nainen ja viisitoista miestä, joista useammalla on yllään jonkin sortin puoluetakki.

Kärköläläisen trukinkuljettajan Matti Mäntylän selässä lukee Ilmiannettu: Hyvä persu. Piirisihteeri Samuli Vesiojan takin rintamuksessa lukee Samuli Vesioja, Perussuomalaiset.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luitko jo nämä?