Toiset käyttävät häihinsä tuhansia euroja, toiset viettävät ne ABC:llä – Markus Jokela kuvasi Sanna Hiltusen ja Jarkko Väisäsen hääjuhlia huoltoasemalla Kajaanissa - Sunnuntai | HS.fi

Toiset käyttävät häihinsä tuhansia euroja, toiset viettävät ne ABC:llä – Markus Jokela kuvasi Sanna Hiltusen ja Jarkko Väisäsen hääjuhlia huoltoasemalla Kajaanissa

Maakuntien liikenneasemista on tullut kohtauspaikkoja, joissa vietetään hautajaisia, syntymäpäiviä ja jopa mennään naimisiin. Sanna Hiltunen ja Jarkko Väisänen pitivät tyyliinsä kuuluvat häät, joissa ei heitetty morsiuskimppua, tanssittu häävalssia eikä polkaistu kakkua.

Julkaistu: 6.8.2017 2:00, Päivitetty 6.8.2017 11:11

Tuore aviopari lusikoi hääkakkua Kajaanin ABC-aseman kokoustilassa.

Juhlatila on pikkuruinen kabinetti keittiön kyljessä. Appelsiinimehun väriset kattolamput, videotykki, kuuden ja kahdeksan hengen pöydät ja niiden edessä pöytä kahdelle. Liikuskella ei juurikaan mahdu, saati tanssia.

On heinäkuun viimeinen torstai Kajaanin Lähi-ABC-liikenne-asemalla. Kajaanilaiset Sanna Hiltunen, 28, ja Jarkko Väisänen, 27, koristelevat kabinettia. Ihan pian he ovat aviopari ja Sannastakin tulee Väisänen.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luetuimmat

Uusimmat