Ensin jauhis, sitten suklis, kohta ehkä karjiksia muniksella? Is-pääte elää nyt uutta kultakauttaan - Sunnuntai | HS.fi

Ensin jauhis, sitten suklis, kohta ehkä karjiksia muniksella? Is-pääte elää nyt uutta kultakauttaan

24.9.2017 2:00 | Päivitetty 24.9.2017 11:03

Helsinkiläisen kahvilan vitriinissä seisoo sukliskakku. Lidlin kylmälaarissa makaa Mahtistuutti. Dronningholmin mainoksessa komeilee Täyttis, ”uudenlainen leivontatäyte”, jolla perinteisen tylsästä kääretortusta tulee #kääris.

Lähikaupan hyllyltä löytyy Vispis, joka ei kuitenkaan ole vispipuuroa vaan ”vaahdotettu välipala”.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai