Näin aukesi miljardien eurojen markkina – Suomesta saa vihdoin viedä sianlihaa Kiinaan, mutta sitä ennen Markku Hirvijärven oli syötävä sonnin penis
Kiinalaiset syövät puolet maailman sianlihasta, 54 miljardia kiloa vuodessa. Siksi myös suomalainen Atria halusi Kiinan markkinoille. Se ei ollut helppoa. Sopimusta väännettiin peräti 12 vuotta, mutta nyt Chongqingin suurkaupungin kattoterassilla korkataan kossupullo onnistumisen merkiksi.
Siinä se viimein on, suomalainen sianpotka, kiinalaisten pilvenpiirtäjien keskellä miljoonakaupungissa.
Sikapala pieni, Chongqing ja hetki suuria.
Ravintolan terassin pöydälle on nostettu pullo Koskenkorvaa. Eiköhän oteta, sanoo isäntä Tang Rongyao. Hän on toimitusjohtaja kiinalaisyrityksessä, joka välittää suomalaisen Atrian possunlihaa Kiinassa.